Sähköasennusta

Sähköasennus · sähköasennusta · sähköasennukset · sähköasennuksia · Sastamala

Hakuehdolla sähköasennusta löytyi yhteensä 27 yritystä. Tulokset 1—20:

JaKa-Sähkö SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköala, sähköasennusta

JaKa -Sähkö on sähköasennuksiin erikoistunut yritys. Tarjoan sähkötyöt kaiken kattavasti niin yksityisille pientaloihin kuin yrityksillekin. Palvelen pääasiallisesti Pirkanmaalla alueella: Punkalaidun, Nokia, Ylöjärvi, Tampere, Huittinen, Lavia, Kiikoinen & Sastamala. Hoidan myös puunkaadot sekä ongelmapuiden kaadot pihoista ja tonteilta. Huomioikaa 45 %:n kotitalousvähennys työn osuudesta! Tarvitsetko ammattitaitoista sähköasentajaa? Ota yhteyttä ja kysy palveluistani lisää!

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, kesämökkien sähkötyöt, huoneistoremontin sähkötyöt
Sijaintikunta:Sastamala
 
 

Pohjolan Sata-Sähkö Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkösuunnittelua, sähköurakointia

Tarjoamme palveluina sähkösuunnittelua, sähköurakointia, sähköhuoltoa ja kunnossapitoa sekä kylmäalan töitä eli asennamme mm. ilmalämpöpumppuja. Laajaan osaamiseemme kuuluu Telesuunnittelu ja -asennus, niin tietoliikenne kuin antennitekniikassakin. Ammattitaitomme on todistettu niin talo- kuin kone-automaatiossakin ja taloautomaatiossa olemme eritoten suuntautuneet Ouman-järjestelmiin. Myös kulunvalvonta ja hälytinjärjestelmät ovat erikoisalaamme ja meiltä saattekin FSM ja Finalert järjestelmät

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus
Sijaintikunta:Sastamala
 
 

Telilän Sähkötyö Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkölaitteiden korjausta, sähköasennusta, ilmalämpöpumppuja, sähköala, sähköurakointia, sähkötarvikeliike, valaisinliike

Olemme S1-ryhmän sähköasennusliike ja meillä on yli 50:n vuoden kokemus sähköalan toiminnasta. Toimintamme keskittyy pääasiassa Pirkanmaalle ja Satakuntaan mutta suoritamme urakointia myös koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, julkisen sektorin laitokset ja sähkönjakeluyhtiöt. Palveluihimme kuuluvat mm. sähkösuunnittelupalvelut, sähköasennuspalvelut, yhteisantenniurakointi, sähkötarvikemyynti, ilmalämpöpumput ja valaisinmyynti.

Sijaintikunta:Sastamala
 
 

AL-Sähkö Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta, sähkötöitä

Tarjoamme kaikkia sähköalan töitä urakoinnista asennukseen laadulla ja asiantuntemuksella. Toimintamme on keskittynyt Pirkanmaalle, mutta voit toki ottaa yhteyttä kauempaakin. Hoidamme myös pienet sähkötyöt aina lampun vaihdosta vikakorjauksiin. Käytämme yleisesti EU-hyväksymiä sähkötuotteita, kuten Onninen, Solar Suomi Oy ja Sessak Oy. Toimipisteemme sijaitsee Ilmarinkadulla Tampereella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:sähköasennus, sähköurakoinnit, sähköasennustyö
Toimialue:Sastamala
 
 

Pirkanmaan Sähköhuolto Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakointia, sähkötöitä

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat sähköurakointi, suunnittelupalvelut, saneerauspalvelut, korjaus- ja asennuspalvelut sekä monipuolinen sähkötarvikemyynti. Teollisuus- ja kiinteistöautomaatio on oleellinen osa palveluistamme. Meillä on myös 24h päivystys. Monipuolisuus on voimamme ja kokemus oppaamme. Meiltä saat innovatiiviset ja viimeistellyt ratkaisut niin yksittäisten kohteiden ja omakotitalojen kuin kokonaisten taloyhtiöidenkin sähköistysratkaisuihin.

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, sähkötyöt
Toimialue:Sastamala
 
 

Isännöinti ja kiinteistöpalvelu Grönlund Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintiä, kiinteistöhuoltopalveluita

Isännöinti ja kiinteistöpalvelu Grönlund Oy tuottaa isännöinti- ja kiinteistöpalvelua asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä kotitalouksille Vammalan, Nokian, Suodenniemen, Mouhijärven, Äetsän sekä Kiikoisten ja Lavian alueella. Palvelukokonaisuuteen voidaan sisällyttää erilaisia kiinteistön hoitoon liittyviä tehtäviä, kuten remontit, sähkö- ja maalaustyöt, huolto- ja korjaustyöt sekä puutarhatyöt. Isännöitsijä Jari Grönlund noudattaa ISA ry:n vahvistamia ohjeita Hyvästä IsännöintiTavasta.

Palvelu:sähkötyöt
Sijaintikunta:Sastamala
 
 

Nokian Sähköpalvelu NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta, sähkötöitä

Teemme sähköurakointia ja kaikki sähköalan työt 30 vuoden kokemuksella Nokian ja ympäristön alueella. Omakotitalot, kesämökit, ja pienteollisuus kuuluvat asiakaskuntaamme. Toimimme Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Huomioi myös 45 %:n KOTITALOUSVÄHENNYS!

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, sähkötyö
Toimialue: Sastamala
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Sastamalan Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.