Sähköasennusta

Sähköasennus · sähköasennusta · sähköasennukset · sähköasennuksia · Sastamala

Hakuehdolla sähköasennusta löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

Pirkanmaan Sähköhuolto Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakointia, sähkötöitä

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat sähköurakointi, suunnittelupalvelut, saneerauspalvelut, korjaus- ja asennuspalvelut sekä monipuolinen sähkötarvikemyynti. Teollisuus- ja kiinteistöautomaatio on oleellinen osa palveluistamme. Meillä on myös 24h päivystys. Monipuolisuus on voimamme ja kokemus oppaamme. Meiltä saat innovatiiviset ja viimeistellyt ratkaisut niin yksittäisten kohteiden ja omakotitalojen kuin kokonaisten taloyhtiöidenkin sähköistysratkaisuihin.

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, sähkötyöt
Toimialue:Sastamala
 

JaKa-Sähkö SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköasennusta

JaKa-Sähkö on sähköasennuksiin erikoistunut yritys. Tarjoan sähkötyöt kaiken kattavasti niin yksityisille pientaloihin kuin yrityksillekin. Palvelen pääasiallisesti Pirkanmaalla alueella: Punkalaidun, Nokia, Ylöjärvi, Tampere, Huittinen, Lavia, Kiikoinen & Sastamala. Hoidan myös puunkaadot sekä ongelmapuiden kaadot pihoista ja tonteilta. Huomioikaa 45 %:n kotitalousvähennys työn osuudesta! Tarvitsetko ammattitaitoista sähköasentajaa? Ota yhteyttä ja kysy palveluistani lisää!

Hakusana:sähköurakointi, sähköasennus, kesämökkien sähkötyöt, huoneistoremontin sähkötyöt
Sijaintikunta:Sastamala
 
 

Telilän Sähkötyö Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköliike, sähköurakointia, sähkötarvikeliike

Telilän Sähkötyö – Hyvän tuulen sähkötalo. Olemme S1-ryhmän sähköasennusliike yli 50:n vuoden kokemuksella. Toimintamme keskittyy pääasiassa Pirkanmaalle ja Satakuntaan mutta suoritamme urakointia myös koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, julkisen sektorin laitokset ja sähkönjakeluyhtiöt. Palveluihimme kuuluu: sähkösuunnittelu, rakennusten sähköistykset, järjestelmäasennukset, kunnossapito, valvontajärjestelmät, sähkötarvikkeet, sähkökalusteet ja valaisimet.

Hakusana:sähköasennus
Sijaintikunta:Sastamala
 
 

Sähköliike Matti Rantala Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Kattavat sähköalan palvelut luotettavalta ammattilaiselta. sähköurakointi, sähköasennukset, huollot sekä korjaukset. Meiltä saat myös sähkösuunnitelmat sekä teleasennukset. Sähkötarvike- sekä valaisinmyymälä. Myymälämme on avoinna ma-pe klo 7-17.

Sijaintikunta:Sastamala
Palvelu:sähköasennukset, sähköurakointi
 
 

Isännöinti ja kiinteistöpalvelu Grönlund Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistöhuoltopalveluita, isännöintiä

Isännöinti ja kiinteistöpalvelu Grönlund Oy tuottaa isännöinti- ja kiinteistöpalvelua asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä kotitalouksille Sastamalan, Nokian, Suodenniemen, Mouhijärven, Äetsän sekä Kiikoisten ja Lavian alueella. Palvelukokonaisuuteen voidaan sisällyttää erilaisia kiinteistön hoitoon liittyviä tehtäviä, kuten remontit, sähkö- ja maalaustyöt, huolto- ja korjaustyöt sekä puutarhatyöt. Isännöitsijä Jari Grönlund noudattaa ISA ry:n vahvistamia Isännöinnin eettisiä ohjeita.

Sijaintikunta:Sastamala
Palvelu:sähkötyöt
 
 

Sähkötekniikka Lehto Ky SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Toimintaamme kuuluu antenniasennukset sekä sähköasennukset teollisuussähköasennuksista omakitatalojen sähköurakointeihin uudis- sekä saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toiminta-alue Sastamala sekä koko Pirkanmaan alue.

Sijaintikunta:Sastamala
Hakusana:sähköurakointi
 
 

Nokian Sähköpalvelu NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköasennusta

Teemme sähköurakointia ja kaikki sähköalan työt 30 vuoden kokemuksella Nokian ja ympäristön alueella. Omakotitalot, kesämökit, ja pienteollisuus kuuluvat asiakaskuntaamme. Toimimme Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Huomioi myös 45 %:n KOTITALOUSVÄHENNYS!

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, sähkötyö
Toimialue: Sastamala
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Sastamalan Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.